MENU
Οι βάσεις στήριξης φωτοβολταϊκών πανελ σε επίπεδες οροφές κάνουν εύκολη αυτού του είδους την αξιοποίησή τους, χάρη στο πολύ μικρό τους βάρος και την σιγουριά που προσφέρουν ως προς την ακεραιότητα της στεγανωτικής μεμβράνης της οροφής.

Ένα μεγάλο κομμάτι συνθετικής (TPO ή PVC) ή ασφαλτικής μεμβράνης στο κάτω μέρος της βάσης, επιτρέπει την εύκολη τοποθέτησής της πάνω στη μεμβράνη, χωρίς τον κίνδυνο τρυπήματος της, δημιουργώντας ένα ενιαίο κομμάτι. Το μικρό τους βάρος (3,2 kg) τις καθιστά ιδανικές για χρήση τόσο σε νέα όσο και υφιστάμενα κτίρια.

Όλο το σύστημα είναι πολύ σταθερό ακόμα και σε ακραίες συνθήκες και οποιαδήποτε κίνηση των φ/β πάνελ (που δημιουργείται από υφαρπαγή του αέρα) απορροφάται εύκολα και δεν επηρεάζει τη βάση ή τη στεγανωτική μεμβράνη.

Οι βάσεις είναι κατάλληλες και για πράσινες οροφές κάνοντας δυνατή την ταυτόχρονη εφαρμογή φυτεμένου δώματος και φωτοβολταϊκών πανελ. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Χαρακτηριστικά
Τύπος: BauderSOLAR UK FD
Συμβατές με: Μεμβράνες ΤΡΟ (Bauder Thermoplan, Bauder Thermofin), Μεμβράνες PVC (Bauder Thermofol U), Ασφαλτικές μεμβράνες Bauder. Συμβατότητα με προϊόντα άλλων κατασκευαστών κατόπιν ερώτησης
Βάρος: 3,2 kg. Το βάρος ανα m2 κυμαίνεται μεταξύ 9 και 12,5 kg/m2, ανάλογα με το φ/β πάνελ που θα επιλεγεί

 
Χαρακτηριστικά:
Πάχος
Διαστάσεις
Σύστημα Ανάρτησης
Ανάκλαση Φωτός
Κλάση Πυραντοχής
Συντελεστής Ηχοαπορρόφησης
Αντοχή στην υγρασία
Τύπος Άκρων
Μοιραστείτε: